tag:blogger.com,1999:blog-2195577648068758265.post7907563585014831188..comments2023-08-12T09:38:48.649+02:00Comments on JaponiaBlizejBento.: bento 299.japoniabliżejhttp://www.blogger.com/profile/05904421312643085014noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2195577648068758265.post-79256573654146489802014-09-05T22:41:22.098+02:002014-09-05T22:41:22.098+02:00Podoba mi się forma obento jaką prezentujesz.Podoba mi się forma obento jaką prezentujesz.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06996053622829324249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2195577648068758265.post-82897807308366245812014-08-05T19:42:04.762+02:002014-08-05T19:42:04.762+02:00Dziękuję! Na razie jeszcze eksperymentuję z soczew...Dziękuję! Na razie jeszcze eksperymentuję z soczewicą, to w sumie dla mnie nowość. :)japoniabliżejhttps://www.blogger.com/profile/05904421312643085014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2195577648068758265.post-39112567375613834062014-08-01T17:44:36.601+02:002014-08-01T17:44:36.601+02:00300 to naprawdę zacna liczba. Gratuluję zapału i w...300 to naprawdę zacna liczba. Gratuluję zapału i wielu pomysłów. Soczewica wygląda niezwykle apetycznie. Ja robię dość podobną, ale na styl arabski. Panna Malwinnahttps://www.blogger.com/profile/15055194916257972608noreply@blogger.com