Inspiracją dla dzisiejszego pudelka był ten przepis. To świetny sposób na pozbycie się zalegającego w lodowce ryżu. A że takowy mieliśmy oraz chcieliśmy wypróbować nowo nabyty wok, to upiekliśmy dwie pieczenie na jednym ogniu. Niemalże. :) Przepis zmodyfikowałam nieznacznie - zamiast orzeszków dodałam uprażony słonecznik.
A na słodko są francuskie tosty - pychotka. Dodałam do nich cukier puder, holenderski sos jabłkowy oraz kilka malin. Hiszpańskich. :)
Have a tasty day!
Uwielbiam przepisy i całego bloga BellaBlümchen. Twoje bento jak zawsze wygląda pysznie
OdpowiedzUsuńDziękuję! Też zaglądam na tego bloga, inspirujący jest. :)
Usuńi love french toast!!! super yum!!
OdpowiedzUsuńSo true. :)
UsuńNiezwykle apetyczny zestaw. Dawno nie robiłam francuskich tostów na słodko i chyba jutro zaserwuję takie na leniwe śniadanie.
OdpowiedzUsuńPozdrawiam ciepło :)