środa, 5 lutego 2014

bento 271.


Zupełnie zapomniałam, że już jakiś czas temu (dosyć dawno już) kupiłam serowe furikake koreańskiej produkcji. Z wyglądu przypomina mi trochę swojską Vegetę, a w zapachu jest bardzo serowa. Aż za bardzo nawet. :) Postanowiłam zmieszać ryż z tą posypką oraz dodać kawałki brokuła.


Na deser są różne pyszności - ciastka gryczane BIO Ania, świeży ogórek, pomidorki koktajlowe, rzodkiewka oraz pomarańcza. Powiało wiosną. :)


4 komentarze:

  1. Love how your cut the radish :)

    OdpowiedzUsuń
  2. uwielbiam tę firmę BIO Ania - choć tych konkretnie ciasteczek nie jadłam, muszę ich poszukać. A ciekawa jestem tego furikake serowego. Jak smakowało?
    Pozdrawiam,
    Monika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Lubię ich ciasteczka - te gryczane są moim ostatnim odkryciem. A furikake bardzooo serowe, ale nie do końca przypadło mi do gustu. :)

      Usuń