Czarny makaron ryżowy. Ciężko było przejść obok niego obojętnie. :) No i jest dziś w pudełku.
Kolejny zdrowy, smaczny i szybki w przygotowaniu makaron - wystarczy wrzucić do wrzątku i gotować 4-5 minut. U mnie dziś z kiełkami fasolki mung, marchewką, szpinakiem, olejem sezamowym i sezamem. Nastepny w kolejce do wypróbowania będzie czarny ryż. :)
Poza czarnym prawie granatowym makaronem są kulki z mozzarelli i brzoskwinia. Lekko, ale treściwie.
Nie spotkałam się nigdy z tym makaronem. Co do czarnego ryżu, to bardzo go lubię, ma fajny lekko orzechowy smak.
OdpowiedzUsuńJa też przypadkiem na niego "wpadłam". A ryż czarny kusi. :)
UsuńNo wygląda bardzo oishii :D i przy okazji profeska :D
OdpowiedzUsuń(żeby nie było, że nie komentuję :P)
Dziękuję bardzo (żeby nie było). ;)
Usuń