czwartek, 30 października 2014

bento 311.


Uwielbiam risotto, szczególnie z grzybami, a więc i pęczakotto, jak jest przez niektórych to danie nazywane, nie jest mi obce. :)


Tym razem do mojej ulubionej kaszy dodałam kurki podsmażone na maśle, szpinak i prażony słonecznik. A na pierwsze śniadanie był jogurt z otrębami owsianymi i malinami.

Czas szykować się na zimę. :)

6 komentarzy:

  1. Mega kombinacja. Chętnie takie coś bym zjadła :)))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję! Pysznie i treściwie - polecam. :)

      Usuń
  2. Ten szpinak wygląda obłędnie! Chyba i u mnie znów pęczak pójdzie w ruch :) I zazdroszczę tych pięknych malin. Mniam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie szpinak od jakiegoś czasu króluje na równi z sałata masłową. A maliny już ostatnie - zagramaniczne. :)

      Usuń
  3. U mnie jak narazie wciąż jesień, chociaż fakt, faktem... Zimowe ciuchy już wyciągnięte =) Fajne kolorowe bento!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki! Na razie dużo słońca, ale niedługo pewnie trzeba będzie się ratować kolorem w bento. :)

      Usuń