poniedziałek, 24 czerwca 2013

bento 199.


Bento na szybko po intensywnym łikendzie, o którym już niedługo na blogu. :)



Jeszcze jedna porcja własnej mieszanki warzywnej tym razem z dodanym tofu oraz zagryzki - świeży groszek, arbuz i pomarańcza. 

Kolorowo i smacznie - w sam raz na poniedziałek... :)



8 komentarzy:

  1. This looks so yummy!!! me hungry!!

    OdpowiedzUsuń
  2. Swiezy groszek! Juz dawno go nie jadlam... Ale narobilas mi smaka:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Świeży groszek uwielbiam i pięknie się prezentuje w pudełku. :)

      Usuń
  3. Że miałaś siłę rano coś ukręcić :P
    Ja dzisiaj pół godziny wstawałam. Z tego powodu dziś była szynka z keczupem w moim "bento" :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wczoraj, moja droga, wczoraj - zawsze robię bento dzień wcześniej wieczorem i do lodówki. :D

      Usuń