wtorek, 4 września 2012

bento 63.


A na koniec już lata prawie sałatka owocowa z gruszki, nektarynki i mięty oraz rolki z sera, szynki i sałaty, a także pomidorki i ogórek z czarnuszką.


Uwielbiam czarnuszkę, którą można dodawać do wielu potraw. A mnie bardzo smakuje na świeżym chlebie z masłem. Po prostu. Hm, pomysł do bento? :)

6 komentarzy:

  1. Aż się głodna zrobiłam. *wyciąga swoje bento z torby w środku lekcji*

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Taka mała niesubordynacja? ;) Ale czego się nie robi dla bento...

      Usuń
  2. cudowny sposób! ja czarnuszkę muszę w końcu kupić dla jej walorów estetycznych, walorów smakowych jeszcze nie znam, ale z chęcią poznam.
    Boszszszsz, podziwiam ze szczęką na klawiaturze.
    Monika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Czarnuszka ma bardzo mocny aromatyczny smak - tak przynajmniej ja go odbieram. Uwielbiam! Polecam spróbować. :)

      Usuń