A na koniec już lata prawie sałatka owocowa z gruszki, nektarynki i mięty oraz rolki z sera, szynki i sałaty, a także pomidorki i ogórek z czarnuszką.
Uwielbiam czarnuszkę, którą można dodawać do wielu potraw. A mnie bardzo smakuje na świeżym chlebie z masłem. Po prostu. Hm, pomysł do bento? :)
ale to ładne!:))
OdpowiedzUsuńDzięki i nawet nieźle smakuje. ;)
UsuńAż się głodna zrobiłam. *wyciąga swoje bento z torby w środku lekcji*
OdpowiedzUsuńTaka mała niesubordynacja? ;) Ale czego się nie robi dla bento...
Usuńcudowny sposób! ja czarnuszkę muszę w końcu kupić dla jej walorów estetycznych, walorów smakowych jeszcze nie znam, ale z chęcią poznam.
OdpowiedzUsuńBoszszszsz, podziwiam ze szczęką na klawiaturze.
Monika
Czarnuszka ma bardzo mocny aromatyczny smak - tak przynajmniej ja go odbieram. Uwielbiam! Polecam spróbować. :)
Usuń