czwartek, 8 listopada 2012

bento 97.


Lubię kuskus za to, że można go błyskawicznie przygotować. A przy tym jest smaczny i zdrowy.


Jest więc kuskus z groszkiem, czerwoną papryka i prażonym słonecznikiem doprawiony sosem sojowym. A także mini kanapeczki z szynką i awokado oraz świeże warzywa - czerwona papryka i pomidorek.


Miłego czwartku!

10 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Bardziej lunchczowo tym razem. :) Pozdrawiam

      Usuń
  2. Odpowiedzi
    1. Dzięki! Uwielbiam takie "torcikowe" kanapeczki. :)

      Usuń
  3. te kwiatuszki na kanapkach są z awokado?='> wyglądają ślicznie z czarnym sezamem =')) jak zwykle - smacznie i zdrowo ='))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, kwiatuszki są z awokado, ale nie z czarnym sezamem, tylko z czarnuszką. :)

      Usuń
  4. Trzeba wreszcie zakupić taki kuskus do kuchni :) W ogóle widzę na twoim blogu wiele składników, których nigdy nie miałam okazji używać. Może to właśnie czas na jakieś nowości w moim domu, więc dzięki za takie smakowite inspiracje ^^.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To ja dziekuję za miłe słowa i życzę udanych eksperymentów w kuchni. :)

      Usuń
  5. Wygląda pięknie i smacznie! ;D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki! Kanapeczki wymagają trochę zachodu, ale warto. :)

      Usuń