poniedziałek, 16 lipca 2012

bento 41.


Zachciało mi się znowu powycinać co nieco. :) Tym razem pod nóż, a raczej foremkę, poszła marchewka, awokado i żółty ser.



W górnym pudełku mamy sałatkę warzywną przykrytą sałatą i serowymi wycinankami, a na dole onigiri z warzywną posypką oraz wycinanki marchewkowe i z awokado. Bo dzień trzeba zacząć dobrze. :)


4 komentarze:

  1. cudowne wycinanki, i onigri urocze!
    Pozdrawiam
    Monika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Urocze i smaczne, i pożywne. ;) To chyba moja ulubiona przekąska. Pozdrawiam

      Usuń
  2. Uwielbiam onigiri ^___^ Jakaś telepatia - też zrobiłam wczoraj :))

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Uwielbiam onigiri za to, że tak łatwo je przygotować, szybko i są zawsze smaczne. :)

      Usuń